PVC prozori i vrata


PVC PROZORI I VRATA se sastoje od:

 

  •      DODATNA OPREMA

 

·         Roletne

·         Venecijaneri

·         Komarnici

·         Okapnice i podprozorske daske

 

Proizvodi namenjeni svima koji žele da zaštite svoju kuću i stolariju od sunca, vremenskih nepogoda, komaraca ili neželjenih pogleda.  

 

ROLETNE

 

Proizvodimo dve vrste roletni:

  • sa spoljnom kutijom
  • sa unutrašnjom kutijom

 

Roletne sa spoljnom kutijom se montiraju posle montaže prozora i praktično predstavljaju poseban deo koji se može staviti naknadno ili se zameniti nezavisno od prozora. One se kače sa spoljne strane na štok prozora i zahtevaju bušenje štoka da bi se provukao automat za povlačenje u unutrašnjost objekta.

Roletne sa unutrašnjom kutijom Pvc Roletna sa integrisanim komarnikom - alumatic.co.rsse montiraju zajedno sa prozorom i predstavljaju sastavni deo prozora. Ova roletna ulazi u visinu otvora, što treba uzeti u obzir kada se ove roletne stavljaju na prozore jer smanjuju otvor predvidjen za prozor za oko 20cm. Ukoliko stari prozori sadrže roletne sa unutrašnjom kutijom koje se nalaze pod betonskim zubom ta roletna se mora zameniti (ne postoji mogućnost njenog čuvanja ili kačenja na nove prozore) i ova kutija predstavlja idealno rešenje i priliku za zamenu stare roletne. U ponudi imamo aluminijumske roletne u više dezena i boja (bela, zelena, narandžasta, plava, mahagoni, hrast itd.)

 

alumatic.co.rs             alumatic.co.rs Roletne, mehanizam (na slikama)

 

VENECIJANERI

 

Imamo venecijanere dostupne u velikom broju boja i dezena, koji će se lako uklopiti u svaki ambijent i osvežiti vaš dom ili radni prostor.

images   images (3)      images (1)

 

KOMARNICI

 

Komarnik je mrežica koja služi kao zaštita od insekata. Napravljena je je od kvalitetnog materijala – fiberglass – što je čini otpornom i na najteže vremenske uslove. Komarnici se mogu montirati i na prozore i na vrata. Izradjujemo ih u svim dimenzijama, u zavisnosti od veličine otvora.

Komarnici mogu biti:

  • fiksni
  •  rolo
  • plisirani

 

alumatic.co.rs

 

 

 

Kod fiksnih komarnika, mrežica je fiksirana na ram od aluminijuma koji se postavlja sa spoljašnje strane prozora ili vrata.

 

 

 

 

 

Rolo komarnik funkcioniše po principu roletni – namotava se na osovinu sa alumatic.co.rsspoljne strane i daje mogućnost podizanja i spuštanja komarnika po potrebi.

 

 

 

 

 

 

 

Plisirani komarnici su posebno pravljeni komarnici koji se montiraju na balkonska vrata. Otvaraju se horizontalno, kao ‘harmonika-vrata’. Kvalitet materijala od koga su izradjeni naši komarnici garantuje dug vek trajanja, bez dodatnog održavanja. Mrežica je otporna i ne bledi pod uticajem sunčeve svetlosti. Uz naše komarnike vaš san će biti nesmetan i bićete potpuno zaštićeni od insekata.

 

OKAPNICE I PODPROZORSKE DASKE  

 

U ponudi imamo aluminijumske okapnice od profilisanog aluminjuma raznih širina. Debljina aluminijuma može ići i do 2,5mm,zavisno od širine otvora.    

images                                                                               pvc-okapnice

Podprozorske daske, izradjene od PVC-a, učiniće vaš dom toplijim. Njihov klasični dizajn i najrazličitije boje oplemeniće vaš enterijer.

images (2)               images                           images (3)

 

PVC  VRATA

 

Balkonska PVC vrata su u većini slučajeva slična prozorskim otvorima, pa se stoga rade od istih materijala kao i prozori. Razlika je samo u dimenzijama. Balkonska PVC vrata se rade isto kao i prozori u standardnoj beloj boji, ali i u svim drugim bojama, uključujući i teksture drveta, prema želji klijenata.

download (1)              images (1)